Bettilt Casino

🏆 Bettilt Casino
Bettilt Casino
💻 Antall spill:1872+
🎁 Antall bonuser:6
💰 Velkomstbonus:5000 kr + 30 Free Spins
💳 Minimum Innskudd:€15 (€20 GS)
💯 Tilbakebetalingsprosent:Publicly audited
Bettilt Casino Velkomstbonus 100% Opptil 5000 kr + 30 Free Spins
100% Opptil 5000 kr + 30 Free Spins
Velkomstbonus

Det maksimale bonusbeløpet som skal gis er 500 €, i henhold til innskuddsbeløpet. Bonusen er blandet. Bonus kan omsettes i både Casino og Sportsbook-delen. Innsatsen er 30X i Casino, men i Sportsbook vil den telle tre ganger verdien av innsatsen (veddemål 1 € = 3 €), og gjør endelig innsatsen 10x. Gjør et første innskudd på minst 15 €, og du vil automatisk motta en 100% Sportsbook eller Casino-bonus på opptil 500 €, og 30 gratisspinn hvis du setter inn minst 20 €.

Vilkår Gjelder

Grunnleggende informasjon

Leverandør:EvoPlay, NetEnt, Playson, Pragmatic Play, iSoftBet, Oryx Gaming, Playtech, Nolimit City, Yggdrasil Gaming, QuickSpin ... Se Alt
Innskudd Metode: Bitcoin, Litecoin, Ethereum, EcoPayz, Bitcoin Cash, MasterCard, Rapid Transfer, Bankoverføring
Uttaksmetode: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin
Tillatte land:Canada, New Zealand, Australia, Norway, Finland
Forbudte land:Afghanistan, Albania, Algeria, Anguilla, Armenia, Azerbaijan, Bahrain, Bangladesh, Belarus, Belgium ... Se Alt
Godkjente valutaer:USD, BRL, NOK, SEK, JPY, INR, TRY, PLN, EUR
Lisenser og tillatelser:Curacao
Casino type: Krypto Casino, Live Casino, Mobil Casino
Språk:English, Spanish, Italian, Portuguese, Turkish, Japanese
Generelt inntrykk
0 Rangering
Leverandør 0 %
Innskudd og uttak 0 %
Casinospill 0 %
Casino Bonuser 0 %
Kundestøtte 0 %
Erklæring om annonsering: Noen av nettcasino og casinooperatørene som er omtalt på NorskCasinoSpot.com er våre partnere. Dette betyr at når en bruker går og gjør et innskudd til online casino siden ved å bruke lenken vår, kan vi motta en liten provisjon.

Bettilt Casino Velkomstbonus

Navn
Velkomstbonus
Bonus
Bonuskode
Få Bonus
bettilt casino bonus
Bettilt Casino
1 Innskudd
100% Opptil 5000 kr + 30 GS
Vilkår Gjelder
Details
Ingen kode kreves

30% Opptil 250 € Casino innskuddsbonus (Tirsdag Reload Bonus) på Bettilt Casino

bettilt casino bonus

Excellent Reputation 9.7/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus30% Opptil 250 €
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit€ 15
Bonuskode
Ingen kode kreves
BonusspillEvolution games
Satser40x
18+. Denne kampanjen er tilgjengelig daglig fra 22:00 til 23:00 kun for Evolution-spill. Det maksimale bonusbeløpet som kan gis er 250€. Gjør et innskudd på minst 15€ og du mottar automatisk en 30% Casino bonus opptil 250€.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

50% Opptil 500 € Casino innskuddsbonus (Tirsdag Reload Bonus) på Bettilt Casino

bettilt casino bonus

Excellent Reputation 9.7/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus50% Opptil 500 €
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit€ 15
Bonuskode
Ingen kode kreves
Bonusspill-
Satser40x
18+. Denne kampanjen er tilgjengelig fra 00:01 GMT til 23:59 GMT hver tirsdag. Gjør et innskudd på minst 15€ og du mottar automatisk en 50% Casino bonus på opptil 500€.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

30% Opptil 250 € Casino innskuddsbonus (Yggdrasil daglig reload bonus) på Bettilt Casino

bettilt casino bonus

Excellent Reputation 9.7/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus30% Opptil 250 €
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit€ 15
Bonuskode
Ingen kode kreves
BonusspillYggdrasil games
Satser40x
18+. Um Ihren Sonderbonus zu erhalten, zahlen Sie mindestens 15€ ein und wählen Sie den Yggdrasil 30% Bonus. Diese Aktion ist täglich vom 15.09.2022 bis 30.09.2022 nur für Yggdrasil-Spiele verfügbar
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

30% Opptil 250 € Match Bonus (Bonus on deposit for Evolution) på Bettilt Casino

bettilt casino bonus

Excellent Reputation 9.7/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus30% Opptil 250 €
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit€ 15
Bonuskode
Ingen kode krævet
Bonusspill-
Satser40x
18+. Denne kampanjen er tilgjengelig daglig fra 22:00 til 23:00 kun for Evolution-spill.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

50% Opptil 500 € Match Bonus (Tirsdag Reload Casino Bonus) på Bettilt Casino

bettilt casino bonus

Excellent Reputation 9.7/10

Norway flag Norway is allowed
Bonus50% Opptil 500 €
Bonus Type Casino innskuddsbonus.
Min. deposit€ 15
Bonuskode
Ingen kode krævet
Bonusspill-
Satser40x
18+. Denne kampanjen er tilgjengelig fra 00:01 GMT til 23:59 GMT hver tirsdag.
18+ | Full Vilkår Gjelder | BeGambleAware.org

Bettilt Casino Anmeldelse

Official Website:www.bettilt.com/no
Eier:Abudantia B.V.
Etablert i:2015
Lisens:

Curacao

Bettilt Casino ble etablert av Abudantia B.V., et selskap på Curaçao i 2015. Siden den gang har Bettilt fått lisens for spillaktiviteter over hele verden som også dekker mange europeiske land, bl.a. Norge. I denne anmeldelsen vil vi nærmere se på en rekke funksjoner og tjenester, du som spiller kan finne hos dem, med fokus på deres enorme utvalg av videospill og spilleautomater, samt bonuser og lønnsomme kampanjer de tilbyr. Samtidig vil vi fortelle om deres kundestøtte, sikkerhets- og betalingssystemer. Alle fordelene og ulempene med Bettilt Casino vil bli vurdert fra spillerens synspunkt og med utgangspunkt i kundeomtaler.

La oss begynne å gjennomgå deres nettsted med en logo, utformet som et stilisert navn på Bettilt. Det symbolske bildet på hovedsida ser ikke ut til å skille seg ut fra mengden av andre lignende plattformer. Likevel er det noe som fanger øyet: hele designen består hovedsakelig av en kombinasjon av mørkeblått og gult. En god løsning, generelt sett, fordi det ikke irriterer brukeren med for lyse farger på skjermen, men tvert imot, hjelper til med å raskt tilpasse seg til navigasjonen. Kontrollpanelet samt andre detaljer er utført i vakre toner og harmonisk komplementerer bildet. Et intuitivt brukervennlig grensesnitt gjør navigasjonen på nettstedet til en fornøyelse. Ellers er det ingenting bemerkelsesverdig i nettstedets utforming, ved første øyekast.

Så hva er det som står bak Bettilt Casino stigende popularitet blant både øvede spillere og uerfarne nybegynnere over hele jorden – en stor mengde avanserte funksjoner, et attraktivt og sjenerøst bonussystem, et perfekt design kombinert med førsteklasses grafikk og strålende lydeffekter samt animasjon av høyeste kvalitet. Vi kan bare anta at dette skyldes designernes fullstendige dedikasjon til sitt arbeid.

Når man besøker Bettilt online casino, forstår man umiddelbart at designerne satte seg to hovedoppgaver, da de arbeidet på nettstedet: at skape en ekte casino atmosfære, hvor du kan få det meste ut av spillet, og å sikre trygghet for deg som spiller, uansett hvor gammel du er og hva slags spill du foretrekker. Og man må innrømme at de viste seg oppgaven voksen. Utviklerne har utført en fantastisk jobb med å gjøre online casino så realistisk, atmosfærefullt og samtidig trygg som mulig. Nettstedet gleder brukerens øye og sørger for at alle betalinger skjer som de skal og at ingen kan få tilgang til brukerens personlige data.

Her kan du finne alt du leter etter, uansett hva målet ditt med å spille er – å bare ha det gøy eller å vinne en hel formue. Bare husk at spillets utfall beror på mange faktorer, herunder i overveiende grad på dine evner og ferdigheter, dvs. ikke alltid bestemmes av spillerens flaks. Hvor mye du er villig til å satse kan også ha stor innvirkning på utfallet. Det viktigste er imidlertid din risikovillighet og selvfølgelig din rette beslutning, når du velger casino på nett.

Vær forsiktig når du gir deg i kast med spillet, men husk likevel at lykken står den kjekke bi! Husk at du alltid er fri til å spille for ekte penger eller å velge demo-modusen som faktisk inneholder alle de samme elementer, som den normale standardversjonen, slik at du som nybegynner kan bli fortrolig med spillets finesser og forløp. Demo er svært tilrådelig, når du spiller for første gang og er usikker på hvordan du gjør; det anbefales i alle fall at du prøver demo-versjon, før du kommer i gang med å gamble for alvor. Derfor skal du dog registrere deg på deres hjemmeside. Gjør dette uten å nøle, hvis målet ditt er å tjene ekte penger, alternativt benytt demo-modusen, hvis du bare vil underholde deg og ha det gøy: spilling for moro skyld trenger ingen registrering.

For å finne Hjelp-seksjonen, skal du til venstre/høyre nederste hjørne, der e-postkontakter ligger. Blant hovedseksjonene møter du også ‘Live Chat’ og ‘Om oss’, nedenfor kan du lese ‘Vilkår og betingelser’ og ‘FAQ’ samt annen nyttig informasjon i separate faner. Valget av språk du kan velge mellom er veldig bredt: engelsk, portugisisk, japansk, spansk, italiensk, svensk, finsk, tysk, tyrkisk og norsk, noe som er spesielt praktisk for spillere i Norge. I samme seksjon kan du også lære mer om gjeldende betalings- og uttaksmetoder, relevante nyheter og spilleverandører.

Bettilt Casino Programvare og Spilleautomater

Alle spill hos Bettilt Casino er delt inn i følgende kategorier: spilleautomater og videospill, blackjack, rulett, poker og virtuell sport. 1872 spill totalt vises som ikoner og ovenfor finnes et søkefelt som vil hjelpe deg med å velge det du ønsker. Det er også en liten fane ved siden av søkefeltet, der alle tilbudte spill er sortert etter produsent. Blant leverandørene kan du se Evolution, Netent og Betsoft, som er veldig populære i Norge og i andre nordiske land.

Evoplay EntertainmentNetEntPlaysonPragmatic PlayiSoftBetOryx GamingPlaytechNolimit CityYggdrasil GamingQuickSpinSpinomenalBetSoftEGT InteractiveEndorphinaEvolution GamingEzugiGameArtBetGames.TVGamomatGeniiBGamingPlay’n GOBig Time GamingHabaneroBooming GamesBooongo GamingELK1x2GamingMicrogamingRed Rake GamingAmatic IndustriesRed Tiger Gaming

Spilleautomater: det er hovedkategorien som byr på mer enn 1000 produkter. Bruk nedrulling for å oppleve den store valgfriheten du får hos Bettilt Casino. Valg av spillene skjer ved hjelp av bilder; dessverre gir de ingen beskrivelser og ingen nærmere informasjon om spillene.

Bettilt Casino SpillBlackJack: Her kan du velge mellom 36 ulike versjoner av dette flotte kortspillet ved å klikke på tilsvarende ikon. På samme måte kan du velge å spille gratis i demo-modusen.

Roulette: det er gode nyheter for roulette-elskere. Bettilt Casino har hele 35 versjoner av dette flotte spillet. En dårlig nyhet er at det ikke er gitt noen beskrivelse, verken til demo- eller til standardversjonene.

Poker: Norske spillere kan nyte pokerspill 27 i forskjellige versjoner. Demo modus er tilgjengelig uten at du må logge inn.

Virtuell sport: denne kategorien består av bare 12 produkter. Det er faktisk odds på datasimulerte kamper, løp og arrangementer som gir spennende spillopplevelser. Her får du en blanding av hesteveddeløp, basketball, sykkelløp og tennis. Demoversjoner er som hovedregel tilgjengelige uten registrering.

Bettilt Casino Bonuser og kampanjer

Norske spillere kan sjekke ut tre spesielle kampanjer fra Bettilt Casino. Denne trioen vises i en separat fane øverst på siden. På samme sted kan man bli med i Telegram Channel for å få siste nytt fra Bettilt Casino.

  • Velkomstbonus opp til 5000 NOK + 30 gratis spinn er den 1. kampanjen som tilbys. Her kan man motta opptil 500 EUR (5000 NOK for Norge) ved første innskuddet. Regler og vilkår står beskrevet under kampanjens ikon, så du lett blir klok på hvordan du vinner.
  • 10% opp til 500 NOK daglig reload-bonus for sports- eller casinospill er enda et attraktivt tilbud i denne seksjonen. Ifølge reglene kan du gjøre et min. innskudd på 25% og få tilbakebetalt 10% i bonus. Men det er noen begrensninger (det såkalte gjennomspillingskrav, også kjent som omsetningskrav) avhengig av spillets type: bonusen må satses minst 10 ganger med odds på 2,0 for sportsspill og minst 30 ganger per spill. Innbetalinger kan skje via fx Neteller, Multibanco, EcoPayz (anbefales for Norge).
  • Daglig cashback er det nyeste attraktive tilbudet som gir en viss cashback etter aktivering av daglig tilbakebetaling på 10% av beløpet i ekte penger. Tilbudet er gjeldende og den minste tilbakebetalingen for Norge beløper seg til 5€/$5.

Bettilt Casino Betalingsmetoder

Det er ialt 7 innbetalingsmetoder tilgjengelige for Norge: CepBank, Bitcoin, Litecoin, Ripple, Ethereum, Sticpay og ecoPayz. Det er opp til deg å bestemme hvilken av dem du liker best. Minimumsinnskuddet for deg som spiller i Norge er bare 5 EUR, mens øvre grensen er 5000 EUR. Men når det gjelder utbetalinger, er det store forskjeller i uttaksmetoder hos Bettilt Casino. Avhengig av dine preferanser, kan du bruke både bankoverføring og et e-betalingssystem såsom ecoPayz, Visa, MasterCard som er ekstremt populære i Norge.

Innskudd Metode
BitcoinLitecoinEthereumEcoPayzBitcoin CashMasterCardRapid TransferDirect Bank Transfer
Uttaksmetode
BitcoinBitcoin CashEthereumLitecoin

Slik det fremgår av informasjonen publisert av Bettilt Casino, gir 1 sjetong et minimum uttak på 5 EUR. Alle øvrige alternativene varierer mellom €20 og €100. Maksimalt uttak er 10.000 EUR (anbefales via bankoverføring). Bettilt Casino aksepterer følgende valutaer: BRL, CNY, EUR, JPY, NOK, SEK, TRY, USD, PLN, INR. Norske kroner er også anvendelige, noe som skal være spesielt behagelig for deg som bor i Norge.

Bettilt Casino Kundestøtte

Det er trygt å si at supporttjeneste hos Bettilt Casino er godt gjennomtenkt og fungerer perfekt. Selv en nybegynner vil raskt finne to måter å få hjelp ved eventuelle problemer. Den første kalles for Live Chat (se i nederste venstre hjørne) og er tilgjengelig hver dag fra kl. 12 til 22. For å kunne benytte deg av dette alternativet, må du være registrert på nettstedet, noe som ikke tar for lang tid.

Derfor trenger du bare å fylle ut et enkelt skjema og oppgi navnet ditt og e-postadressen. Etter dette kan du starte en Livechat-samtale. Den andre måten å kontakte supportteamet er via e-post support@bettilt.com som finnes blant kontaktopplysninger i motsatt hjørne på skjermen. Selskapet lover at ethvert spørsmål vil bli besvart innen 24 timer. Det er ikke angitt noen (mobil)telefonnumre, så det er dessverre umulig å kontakte dem telefonisk.

Men før du kontakter dem, bør du kanskje først besøke FAQ-seksjonen. Denne fanen er delt inn i rubrikker, slik at brukeren lett kan finne nødvendig info: Din Konto, Sportsbook, Promo og Cashback, Betalinger, Kundesupport. 22 spørsmål er for bekvemmelighets skyld allerede besvart.

Support email:

support@bettilt.com

Bettilt Live Casino

Som enhver anstendig spillplattform, er Bettilt Casino utstyrt med et Live Casino alternativ. Norske gamblere kan nyte over 43 typer av LiveCasino-spill som kan velges øverst på websiden. Rull nedover siden for å se alle produktene som vises i form av ikoner. Det er igjen umulig å få ytterligere informasjon om et bestemt spill på grunn av at det er ingen beskrivelser og/eller demo-versjoner. Monopol, Blackjack, Roulette, Texas Holdem, Baccarat med levende dealere er tilgjengelige når som helst.

Bettilt Mobil Casino

Bettilt Casino MobilBettilt Casino har ikke utviklet noen særlig app for mobiltelefoner, så den eneste måten å spille her er å bruke en passende nettleser, f.eks. Google Chrome, Opera, Safari eller en annen som støtter slik programvare fra mobiltelefoner. I øvrig er denne spillplattformen velegnet til alle slags pengespill

Bettilt Casino Sikkerhet

Fremfor alt er det viktig å vite at Bettilt Casino er offisielt lisensiert og har en gyldig tillatelse fra en internasjonalt anerkjent lisensmyndighet i Curaçao. I sin Personvernpolicy erklærer Bettilt Casino at brukernes personopplysninger kan overføres fra region til region og/eller til partnerbedrifter, hvis og i den utstrekning det er nødvendig innenfor rammen av deres forretningsvirksomhet. Dette er et normalt krav som fremgår av de felles europeiske datasikkerhets standardene, selv om Bettilt Casino ikke er underlagt EU-lovgivningen. Samtidig skal det gjøres oppmerksom på det høyeste sikkerhetsnivået mht. personvern og databeskyttelse som er lagt til grunn for Bettilt aktiviteter i gamblingbransjen, samt på deres ansvarlige og hensynsfulle holdning til kunden.

Sikkerhetsmiljøet som Bettilt Casino er preget av, er ytterst viktig for spilling på Internett, hvor svindel og datamisbruk dessverre fortsatt forekommer i stor eller noen grad). Hertil kommer at, som allerede sagt, Battilt-casinoet byr på fremragende funksjoner samt spesielle avanserte features som er beregnet på at man kan få det maksimale ut av spillet. Vi er trygge på at du ikke vil bli skuffet hvis du velger dette casino og dermed en unik sjanse til å nyte førsteklasses videospill sammen med deres sjenerøse premier og bonuser som tilbys i tillegg.

Bettilt Casino Begrensninger

Bettilt Casino har fått bred popularitet i flere land som Canada, New Zealand, Australia, Tyskland, Finland og selvfølgelig Norge. Men samtidig er det minst 159 land, der dette casino er utilgjengelig (akkurat som gambling generelt er forbudt eller begrenset), nemlig: FAE (de Forente Arabiske Emirater), Storbritannia, USA, Kina, Cuba m.fl. For å kunne gamble på Bettilt Casino, må du være minst 18 år og oppholde deg i et land der gambling er lovlig. Ifølge Bettilt regler, må ikke ’personer som har noen tilknytning til Bettilt Casino selskapet (ledere eller vanlige ansatte)’ delta i spill.

Author: Lars Hansen
Casino Ekspert

Last Updated: aug 26, 2022

(125 votes)

Bettilt Casino FAQ

1

Nettcasinoet er lisensiert av Curacao for å gi tilgang til online gambling og sportsbetting. Denne lisensen brukes i mange casinoer og beviser at denne gamblingsiden oppfyller de grunnleggende kravene og fungerer lovlig.

2

Katalogen til Bettilt Casino overstiger 2000 sjansespill. Hovednummeret er spilleautomater, som er delt inn i mer enn 15 tematiske kategorier: Crash, Adventure, Classic, Animals, Asian, Fruits, Halloween og andre. Andre typer spill er også tilgjengelige som rulett, poker, blackjack, baccarat og live dealer-spill. I tillegg spiller flere titalls spilleautomater progressive jackpotter.

3

Ja, casinospillere kan installere casino appen på iOS- og Android-mobilenheter. Det er nok å laste ned programvaren til en smarttelefon eller nettbrett for å enkelt spille spill og bruke andre casino tjenester.

4

Spillesiden støtter ulike betalingsmetoder, så norske spillere har mye å velge mellom: MasterCard, Jeton, ecoPayz, Neteller, Skrill, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, EcoPayz, Bitcoin Cash. Når du velger betalingsmetode, må du huske at du må ta ut gevinster med samme metode.

5

Bettilt Casino ansatte behandler først uttaksforespørselen innen 2 dager, men oftest mye raskere. Dersom spilleren har bekreftet personopplysninger, omsatt bonuser og oppfylt andre betingelser, sendes søknaden til behandling. Penger kommer til bankkort innen 5 virkedager, til elektroniske lommebøker – i løpet av få timer. Uttak ved bruk av kryptovalutaer kan gjøres umiddelbart.

6

For det første innskuddet får nye casinospillere en 100 % bonus opptil 500 euro og ytterligere 5 euro for sportsbetting. På tirsdag kan du få en påfyllingsbonus på 50 % for å fylle opp kontoen din, og på torsdag – ytterligere 25 %. På bursdagen deres får spillere individuelle belønninger fra gamblingsiden.

Trygge Nettcasinoer i Norge

Casino
Anmeldelse
Bonus
Betalingsmetode
Besøk
1
neon54 casino logo
Neon54 Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.5/10

100% Opptil 5000 Kr + 100 Gratis Spinn Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
Visa MasterCard Bank Wire Transfer Bitcoin
2
wazamba casino logo
Wazamba Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.6/10

100% Opptil 5000 Kr + 200 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
MasterCard Visa Bitcoin Litecoin Ethereum
3
haz casino logo
Haz Casino Anmeldelse

Excellent reputation 9.5/10

250% Opptil 1000 € + 125 Free Spins Velkomstbonus

18+ | Spill ansvarlig | Hjelpelinjen.no | Fullstendige vilkår og betingelser gjelder
MasterCard Visa Jeton AstroPay Card Bitcoin Litecoin

Leave a feedback of Bettilt Casino

  • Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere!